3 Tuče koje bi mogle da ukradu šou u JEDNOJ noći borbe 23: Ok Vs. Rasulov

Luke Lessei Eddie Abasolo ONE Fight Night 19 49

Kada se jedno prvenstvo spusti na bokserski stadion u Bangkoku za udarni događaj u SAD 5.

Na vrhu intrigantnog one Privremenog takmičenja u lakoj MMA svetskoj tituli, ONE Fight Night 23: Ok vs. Rasulov na Prime Video-u prikazuje upečatljive, lomljive i mešovite obračune borilačkih veština, pružajući fanovima mnoštvo razloga da se uključe.

Pored glavne borbe, ovo su tri borbe koje ne mogu da promaљe, a koje bi mogle da ukradu љou.

#1 Nico Carrillo Vs. Saemapetch

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by ONE Championship (@onechampionship)

U bantamweight Muay Thai akciji, #1 rangirani kandidat Nico „King of the North“ Carrillo će se kvadratiti sa #4-rangiranim Saemapetch Fairtexom. Ova bitka ima ispisano vatromet svuda po njemu – i mogla bi da odredi sledećeg izazivača Svetske titule u Bantam kategoriji Muay Thai.

Škot Kariljo nije izgledao ništa manje nego spektakularno kroz svoj JEDAN mandat, uzdizajući tri uzastopna nokauta da bi skočio na rang listu.

U svom poslednjem izlascima, 25-godišnji kavgadžija je izbacio bivšeg dugogodišnjeg vlasnika titule Nong-O Hamu da bi se predstavio kao istinska pretnja u jednoj od najslaganijih divizija organizacije.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by ONE Championship (@onechampionship)

Međutim, pred njega je ozbiljan izazov protiv tajlandskog miljenika navijača Saemapetcha.

Poznat po svojoj eksplozivnoj moći udaranja i neustrašivom pristupu borbi, sportista Fairtex trening centra je nesumnjivo motivisan da okonča Karilov niz pred razuzdanom publikom u Bangkoku.

Saemapetch je takođe iskusan veteran koji je prethodno izazvao svetsku titulu i gladan je da zaradi još jednu priliku.

#2 Luke Lessei Vs. Bampara Kouyate

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by ONE Championship (@onechampionship)

Niže na kartici, američka senzacija Luk „Kuvar“ Lesei će se tokom naginjanja francuza Bampara Koujatea u perjanoj kategoriji Muay Thai naginjati.

Rodom iz Ajove jedan je od najagativnijih i najzaokruženijih napadača ovog sporta – majstor tehničar sa velikom snagom u svom naoružanju.

Posle samo dva uzbudljiva pojavljivanja u najvećoj svetskoj organizaciji borilačkih veština, Lesei je stekao legije obožavalaca zahvaljujući svom zabavnom stilu dok je prisvojio mesto kandidata divizije #5.

Kouyate, doduše, možda ima fizički alat da izbaci iz koloseka Leseijev hipe voz.

Ovaj 29-godišnjak je bivši lajtmotiv koji je nedavno prisvojio svetsku titulu WMC Muay Thai, a sa svojim dugim i lenjim kadrom trebalo bi da gurne „Kuvara“ do svoje granice.

#3 Kang Ji Won Vs. Kirill Grishenko

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by ONE Championship (@onechampionship)

Titani teške kategorije „Moćni ratnik“ Kang Ji Von i Kiril Grišenko sudariće se u MMA borbi za koju verovatno neće trebati sudije.

U jednom uglu, Kang je poražavajući nokaut umetnik koji se može pohvaliti stoperom završetka. Južnokorejski kavgadžija zna da bi završetak ultrakvalifikovanog Grišenka pokazao da je pretnja svetskoj tituli u diviziji.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by ONE Championship (@onechampionship)

Sa svoje strane, Beloruskinja je rvač svetske klase sa iznenađujuće dubokim rezervoarom, legitimnim veštinama potčinjavanja i strašnom snagom na nogama.

S obzirom na ogromnu veličinu i sklonost svakog čoveka da nanese štetu, navijači mogu da se raduju akciji belog zgloba sve dok traje ova borba.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.