UFC 303: Pereira vs. Procházka 2

UFC 303 poster
Crni pojas plus

UFC 303 pali T-Mobile Arenu u Las Vegasu u subotu, 29. juna 2024. godine, sa blokbaster postavom. Na čelu sa revanšom lakog šampionata u teškoj kategoriji između Aleksa Pereire i Jiří Proházke, ovaj događaj obećava visoke uloge i intenzivnu akciju u trinaest uzbudljivih napada. Ovaj sveobuhvatni pregled ulazi u svaku borbu, postavljajući uslove za ono što bi moglo da bude jedna od najnezaboravnijih noći u istoriji UFC-a.

Glavna kartica

Šampionat u lakoj kategoriji: Aleks Pereira protiv Jiří Procházka Glavni događaj vidi Aleks Pereira kako brani titulu protiv bivšeg šampiona Jiří Pročazke u veoma očekivanom revanšu. Pereirin upečatljivi veština zadovoljava Procházkin dinamičan i nepredvidiv stil, čineći ovo okršajem taktičkog genija i sirove moći.

Pera: Brajan Ortega protiv Dijega Lopesa U ko-glavnom događaju, hvatanje asa Brajana Ortege suočava se sa zvezdom u usponu Dijegom Lopesom. Ortegine renomirane veštine potčinjavanja biće testirane protiv Lopesove upečatljivosti i elastičnosti, nudeći klasičnog napadača protiv meča hvataljku.

Laki teškaš: Entoni Smit protiv Romana Dolidzea Veteran Entoni Smit preuzima strašnog Romana Dolidzea. Smitovo iskustvo i svestrani skup veština mogli bi da obezbede prednost nad Dolidzeovom agresivnom pristupom i nokaut snagom.

Ženska bantamweight: Mayra Bueno Silva vs. Macy Chiasson Mayra Bueno Silva se bori sa Macy Chiasson u ћeni bantamweight obračuna. Oba borca su poznata po čvrstinama i volji da pobede, što ovaj meč čini potencijalnim kandidatom za borbu za noć.

Welterweight: Ian Machado Garry vs. Michael „Venom“ Page Borba u velter kategoriji uključuje tehničke finese Jana Mačada Gerija protiv upečatljivog spektakla Majkla „Venom“ Pejdža. Navijači mogu da očekuju upečatljiv masterklas sa oba borca u potrazi za nokautom.

Prelimi

Srednja kategorija: Joe Pyfer vs. Marc-Andre Barriault Džo Pajfer se suočava sa Mark-Andre Bariaultom na takmičenju u srednjoj kategoriji. Pajferova moć i Bariaultova elastičnost bi mogli da naprave ovu groznu, napred-nazad aferu.

Featherweight: Cub Swanson vs. Andre Fili Veteran Cub Swanson se poklapa sa Andre Filijem. Poznat po uzbudljivom stilu borbe, Svansonovo iskustvo bi moglo da bude ključ protiv Filijeve svestranosti.

Featherweight: Charles Jourdain vs. Jean Silva Čarls Jourdain se okomio na Žana Silvu u onome što obećava da će biti akcija prepuna perja. Oba borca su agresivni štrajkači, pa očekujte vatromet.

Bantamweight: Payton Talbott vs. Yanis Ghemmouri Bantamweight divizija vidi Pejtona Talbota kako ide protiv Janisa Ghemmourija. Oba borca su poznata po brzini i tehničkim veštinama, postavljajući susret u brzom tempu.

Rani Prelims

Ženska slamnati kategorija: Mišel Voterson-Gomez protiv Džilijan Robertson Mišel Voterson-Gomez i Džilijan Robertson otvaraju rane prelime. Upečatljivi kontrasti Voterson-Gomeza sa Robertsonom hvataju se u koštac, ističući klasičan okršaj U MMA stilu.

Teška kategorija: Andrej Arlovski protiv Martina Budaja Veteran Andrej Arlovski suočava se sa moćnim Martinom Budajem u teškoj kategoriji. Iskustvo upoznaje mlade u ovom eksplozivnom podudaranju.

Flyweight: Rei Tsuruya vs. Carlos Hernandez Rei Tsuruya i Carlos Hernandez će pokazati svoju brzinu i spretnost u letećem odeljenju. Oba borca poseduju brze završnice i jedva će čekati da daju izjavu.

Bantamweight: Ricky Simon vs. Vinicius Oliveira Riki Sajmon i Vinicius Oliveira zaokružuju rane prelime sa bantamweight boutom. Očekujte visokoenergetske mečeve sa oba borca u potrazi za dominantnom pobedom.

UFC 303 nudi mešavinu šampionskih bitaka, obračuna veterana i novih okršaja talenata. Sa ovako dubokom kartom, noć je ispunjena dramom, uzbuđenjem i nezaboravnim trenucima. Uključite se uživo iz T-Mobile Arene ili uhvatite akciju na ESPN+ za celo veče vrhunske MMA zabave.

Kako gledati

Glavna karta: 10pm ET / 7pm PT na ESPN+

Prelims: 8pm ET / 5pm PT on ESPN I ESPN+

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.