Otkrivena puna karta za ONE Petkom Tuča 67 14.

Nakrob Fairtex Muangthai PK Saenchai ONE Friday Fights 10

Kompletna tabla mečeva za ONE Friday Fights 67 je sada postavljena, a karta ima sve izrade bangera od vrha do dna.

Takmičenje koje bi trebalo da se održi uživo u Aziji 14.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by ONE Championship (@onechampionship)

U glavnom događaju, tajlandska zvezda Nakrob Fairtex sudariće se sa ruskim nokaut umetnikom „Samingpri“ Tagirom Kalilovim u letećem muay Thai nagibu.

Posle osam uzbudljivih bitaka na ONE Friday Fights, Nakrob je samo jednom okusio poraz da bi se etablirao kao talenat svetske klase koji je izgleda spreman za međunarodnu zvezdu.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by ONE Championship (@onechampionship)

Nakrob se nada da će nastaviti svoj uspon ka zavidnom mestu na ON-ovom globalnom spisku, ali mu stoji na putu uvek opasan Kalilov.

Rusu nije strano elitno protivljenje, pošto se u prošlosti suočio sa jednim svetskim šampionom Rodtangom Jitmuangnonom i Superlekom Kiatmoo9, a njegova opaka kombinacija upečatljiva predstavlja ozbiljnu pretnju svakom leteću kategoriju na planeti.

Pre toga, u akciji Muay Thai od 136 funti, Sibsan Nokkhao KorMor11 i Paidang Lukjaoporongtom sastaće se u sve-tajlandskoj aferi koja obećava vatromet.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by ONE Championship (@onechampionship)

Sibsan je odupreo četiri uzastopne pobede i počeo svoj mandat na „One Friday Fights“, ali dolazi na ovo takmičenje posle prvog promotivnog poraza u januaru.

Majstorski tehničar kome je podjednako udobno da šutira iz dugog dometa kao isporučivanje laktova izbliza, 29-godišnjak će se suočiti sa krutim testom protiv 24-godišnjeg kavgadžiju u Paidangu.

Niže na kartici, poštovani tajlandski strugač Kongklai Annymuaythai će gledati da pruži nepristojnu dobrodošlicu odlikovanoj promotivnoj pridošlici Otisu Vaghornu u njihovom obračunu sa Muay Thai od 140 kilograma.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by OTIS (@otis_waghorn)

WKO K-1 šampion i WBC Muay Thai nacionalni šampion, Waghorn se učvrstio kao jedan od najboljih britanskih napadača. Sada će pokušati da da izjavu na svom JEDNOM debiju i ispuni hipe koji ga okružuje.

Takođe, navijači neće želeti da propuste okršaj MMA u bantam kategoriji između neporažene ruske senzacije Idrisa Abdurašidova i 22-godišnje zvezde u usponu Kazahstana Tilenova.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by ONE Championship (@onechampionship)

Abdurašidov je već ostvareni sambo takmičar, a nakon što je postigao prekid u prvom kolu kroz svoja prva tri profesionalna MMA naleta, izgleda da ima sve potrebne veštine da se takmiči sa najboljima.

Tilenov je, doduše, neverovatno opasan umetnik podnesaka i ući će na ovo takmičenje posle pobede TKO nad visoko protkanim Ivanom Paršikovim – što dokazuje da je jednako opasno sa njegovim štrajkovima.

U nastavku pogledajte punu postavu borbi.

ONE Friday Fights 67 Full Fight Card

 • Nakrob Fairtex vs. Tagir Khalilov (Muay Thai – flyweight)
 • Sibsan Nokkhao KorMor11 vs. Paidang Lukjaoporongtom (Muay Thai – 136 funti ulov)
 • Samingdam Looksuan vs. Petseekiew Kor Kampanart (Muay Thai – flyweight)
 • Paeyim Sor Boonmeerit vs. Petporwarit Sor Sommai (Muay Thai – 118 funti ulov)
 • Copter Sor Sommai vs. Kiriluang Chor Hapayak (Muay Thai – strawweight)
 • Tonglampoon FA Group vs. Prakaypetlek EminentAir (Muay Thai – 118 funti ulov)
 • Kongklai Sor Sommai vs. Otis Waghorn (Muay Thai – 140 funti ulov)
 • Moe Htet Aung vs. Kazuki Yamagishi (Muay Thai – 141 funta catchweight)
 • Nguyen Van Thanh vs. Haruyuki Tanitsu (Muay Thai – 116 funti ulov)
 • Idris Abdurashidov vs. Kazakbai Tilenov (MMA – bantamweight)
 • Tran Ngoc Luong vs. Kaito Oda (MMA – flyweight)
 • Saorattana Sitkrujeab vs. Koko Ohara (Muay Thai – 117 funti ulov)

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.