Superzvezda Erko Jun među prvim borcima potvrđena za POVRATAK HRABROG CF-a u Sloveniju

Superzvezda Erko Jun među prvim borcima potvrđena za POVRATAK HRABROG CF-a u Sloveniju
Crni pojas plus

Borbena federacija HRABRIH saopštila je da su prvi borci potvrđeni za njen povratak u Sloveniju, zakazan za 28. septembar u Ljubljani. Manifestacija, koja je održana u saradnji sa WFC- om, usledila je nakon što je HRABRI CF 81 održan u Sloveniji ranije ove godine u aprilu.

Na predstojećoj manifestaciji nastupiće vrhunski talenti iz Evrope i celog sveta, a potvrđeni borci biće Erko Jun, Pavel Dailidko, Monika Kučinić, Haris Aksalič i Miha Frlić.

Erko Jun, koji se poslednji put takmičio u glavnom takmičenju HRABRI CF 81, obezbedio je pobedu u prvom kolu protiv Mohameda Saida Maalema, etabliran kao glavni kandidat za upražnjenu titulu u Lakoj teškoj kategoriji. Slično tome, Pavel Dailidko, koji se takmiči u Teškoj kategoriji, ostvario je svoj četvrti uzastopni finiš u organizaciji i izrazio ambiciju da se bori za inauguralnu titulu HRABROG CF Heavyweighta.

Za ovaj događaj takođe su potvrđeni Monika Kučinić i Haris Aksalić, obojica pobednici na HRABROM CF 81. Aksalić se tokom nedelje borbe izdvojio sa svojim superautomobilima i pristalicama i ostvario pobedu u prvom kolu protiv Bakija Sahina u noći borbe.

Monika Kučinić je, sa druge strane, obezbedila pobedu nad Sofijom Bagišvili na tom događaju i ponovo zapalila svoje rivalstvo sa najboljom amaterskom borkom svih vremena Sabrinom de Sousom putem razmene društvenih mreža.

Miha Frlić, dvostruki osvajač imMAF medalja i neporažen u svojoj profesionalnoj MMA karijeri, treba da se vrati u organizaciju posle kratkog razmaka. Frlić je profesionalno debitovao sa BRAVE CF u BRAVE CF 70 i od tada je obezbedio dve pobede van organizacije.

Povratak u Sloveniju još jednom naglašava posvećenost Hrabre borbene federacije rastu sporta u regionu i manifestacija će biti deo turneje organizacije Evropa 2024.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.