Marc Diakiese Signs with Professional Fighters League, Eyes 2025 Championship

Marc Diakiese Signs with Professional Fighters League, Eyes 2025 Championship
Crni pojas plus

Liga profesionalnih boraca (PFL), sa ponosom objavljuje da je Ukućani Mark Diakiese (17-7) potpisao ekskluzivni ugovor sa promocijom, pristajući da se bore 2024. pre ulaska u PFL regularnu sezonu 2025. sledeće godine.

„Ponosan sam što PFL nazivam svojim novim domom i jedva čekam da počnem. Planiram da debitujući u SmartCageu kasnije ove godine najavim svoj dolazak u roster, a onda ću ući u regularnu sezonu gde dolazim po taj milionski nagradni fond.“ Mark Diakiese je rekao.

On nastavlja: „Vraćam se u Lajtmotiv, i dolazim po sve. Ovaj čas težine je moj za uzimanje, i osećam da PFL šampionat ima moje ime svuda po njemu 2025.“

Sa 31 godinom pozdravljajući iz Donkastera u Južnom Jorkširu, Mark Diakiese je počeo karijeru u nizu pobeda od 11 borbi i borio se protiv sličnih Rafaelu Fizievu i Majklu Džonsonu.

Željan da izgradi momentum u svojoj MMA karijeri, Mark planira da iskoristi PFL regularnu sezonu kako bi mu omogućio da ostane aktivan u SmartCageu i ostvari svoje ciljeve u karijeri da postane šampion.

Diakiese će doneti svoje bogatstvo iskustva PFL-u gde će imati svoj promotivni debi u bliskoj budućnosti.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.