Manny Pacquiao To Box RIZIN Featherweight Champ Chihiro Suzuki In A July Exhibition

Manny Pacquiao To Box RIZIN Featherweight Champ Chihiro Suzuki In A July Exhibition

Manny Pacquiao boksovaće rizinog šampiona u perjaci Čihira Suzukija na izložbi u tri runde u Japanu u Super RIZIN 3 28.

RIZN je to saopštio na njihovoj reviji RIZIN 47 u Tokiju 9. „Posebna pravila stajanja“ odvijaće se na 150 funti ispod tri, trominutne runde. Pacquiaoova poslednja profi borba je bila poraz 2021. Jordanis Ugas. Međutim, boksovao je i tukao DK Yoo na izložbi jednoglasnom odlukom u decembru 2022.

On se takođe dovodi u vezu sa povratkom protiv Mario Barrios za potencijalni okršaj WBC Welterweight Title. Suzuki je neporažen u svom poslednjih devet borbi u RIZIN-u sa osam pobeda i jednim bez takmičenja. Izgubio je od Kleber Koike, ali je pretvorena u takmičenje bez takmičenja pošto je Brazilac promašio težinu. Suzuki će se suočiti Takanori Gomi u bokserskom okršaju 23.

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.