Savana Maršal zaustavila Mirelu Vargas na svom PFL debiju; Želi štitove sledeći

Savana Maršal zaustavila Mirelu Vargas na svom PFL debiju; Želi štitove sledeći

Savana Maršal Prestao Mirela Vargas putem TKO prve runde tokom svog PFL debija.

Marshall je debitovala njen rodni grad Njukasl, na čelu PFL Europe 2 kartice. Claressa Shields gledala je kako Maršalovi komentari pre borbe otkrivaju da želi revanš sa Claressom. Maršal je izgubio od Šildsa u njihovom bokserskom okršaju u srednjoj kategoriji. Međutim, Maršal je postao neprikosnoven sa 168 godina pre nego što je potpisao sa PFL.

Maršal je morao ranije da savlada neka rušenja. Vargas je nastavila da cilja noge pre nego što ju je odnela na zemlju. Međutim, Maršal je pokazao snažnu rešenost, držeći protivnika potišteno pre nego što je ustao. Veliki deo toga je posledica njenog treninga sa Tom Aspinall, UFC privremeni šampion u teškoj kategoriji, koji se slučajno zatekao u Maršalovom uglu.

Jednom kada je Marshall bio u dometu, ona je to i uradila Ozbiljan oštećenja brojnim kombinacijama. Nakon što se oporavio od još jedne sekvence rušenja, Maršal je napravio rezervnu e-stvar vargasu na konopcima. Ona je nastavila da udara svog protivnika, koji nije imao odgovor dok se sudija odriče borbe. Bio je to uspešan početak Maršalove MMA karijere kao Ona Prozvao Šildsa. Šilds je razgovarala sa Maršalom, rekavši da je spremna da se bori. Međutim, Štitovi nije bio impresionirana onim što je videla.

„Radim ovo tek devet meseci. Apsolutno mi se svidelo, ali da, ovi MMA borci – morate biti malo ludi da biste ovo uradili. Gde je moj drugar, Claressa? Vidiš li to? Tako se ustao sa poda, duљo. Da li жemo ga naжi u kavezu ili љta? Uradimo to. Puna MMA pravila. Idemo,“ Marshall

„(Ona) je izgledala gore od mene u mojoj prvoj MMA borbi, izgledao si mnogo gore. (Boriću se sa njom). Zašto da ne?“, Šilds

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.