Rajan Garsija uhapšen zbog vandalizma u hotelu

Rajan Garsija uhapšen zbog vandalizma u hotelu

Rajan Garsija je uhapšen zbog prijavljenog krivičnog dela vandalizam.

TMZ izveštava da se hapšenje dogodilo na Beverli Hilsu Valdorf Astorija 8. Izveštaji ukazuju da je Garsija oštetio imanje i hodnik hotela. Osoblje hotela je navodno tvrdilo da je Garsija bio pod uticajem. Na klipu se vidi Garsija sa pokrivenom glavom, dok ga vlasti odmiče.

Garsijin advokat, Darin Čavez, je od tada izjavio sledeće: „(Rajan) je odveden od strane BHPD-a u lokalnu bolnicu na procenu i lečenje i, prema našim saznanjima, može biti optužen za opijenost javnosti.“ Incident je usledio posle drugih Izveštaje da je policija izvršila proveru socijalne pomoći Garsije u istom hotelu na zahtev člana porodice.

Garsija je prestala sa snabdevanjem alkoholom dok je navodno pio u hotelu. Iako je Garsija primećen kako šeta sa bratom, Šon Garsija, posle navodne provere socijalne pomoći, poslednji incident pokazuje da nije sve u redu. On se suočava sa Ozbiljan bitka za dokazivanje njegove nevinosti nakon dva neuspela VADA testa za Ostarine nakon pobede nad Devin Haney. Ovakvi incidenti neжe pomoжi njegovom cilju.

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.