Vajlderova verenica odobrila zabranu prilaska zbog zlostavljanja u porodici

Vajlderova verenica odobrila zabranu prilaska zbog zlostavljanja u porodici

Telli Swift, Deontay Wilder’s Verenica, ima zabranu prilaska bokseru.

Prema poretku, koji je odobren dva dana posle Vajlderovog poraza da Zhilei Zhang, bokser je optužen za porodično zlostavljanje. Svift tvrdi da zlostavljanje traje već šest godina. To podrazumeva i gušenje „najmanje pet puta“, pljuvanje i guranje lica u jastuk, skoro da je tera da se uguši.

Vajlder je takođe optužena da je pristupila Sviftinim laptopovima bez njenog pristanka, šaljući ‘uznemirujuće’ poruke svojim kontaktima. Dodatne tvrdnje uključuju Vajldera koji preti da će uništiti njenu imovinu. Svift dalje navodi da je izbačena iz njihovog doma u Atlanti, jer trenutno živi u njihovom domu u Los Anđelesu sa njihovom šestogodišnjom ćerkom.

Naredba tvrdi da Svift ima strah od nasilja kada se Vajlder vrati iz Saudijske Arabije. Sistem nadzora u njihovom domu u Los Anđelesu navodno koristi Vajlder za špijuniranje. Prema naređenju, Vajlder mora da bude najmanje 100 metara udaljen od Svifta i njihove ćerke. Oni će se pojaviti pred sudijom kada naredba istekne 25.

„Verujem da je Deontay sposoban da bude fizički nasilan prema meni po povratku u junu, jer je izrazio da je besan na mene od aprila i da je bio fizički nasilan prema meni u prošlosti“, izjavio je Svift

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.