Dijazova i Masvidalaova konferencija za štampu završila se tučom

Dijazova i Masvidalaova konferencija za štampu završila se tučom

Konferencija za štampu za Nejt Dijaz Vs. Horhe Masvidal završio tučom.

Obojica se suočavaju u bokserskoj borbi 6 jula u okršaju sa 175 funti u deset rundi bout. Takmičenje je revanš posle njihove UFC 244 borbe 2019. Masvidal je pobedio i osvojio prvi BMF Pojas. Dijaz je zadobio posekotinu preko desnog oka kao borba je zaustavljena na kraju treće runde.

Dijaz i Masvidal imaju ograničeno boksersko iskustvo. Dijaz je jedini boks bout je bio gubitak za Džejk Pol 2023. U međuvremenu, Masvidalova većinska odluka pobeđuje protiv Džozef Bendžamin bio je da 2005. Posle žestoke štampe, Dijaz je odbio da se suoči sa tim. Otiљao je, ostavljajuжi Masvidala da stoji. Međutim, član Dijazovog tima je zadao udarac Masvidalu kada je izbila tuča.

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.