BKFC i RIZIN najavili novo partnerstvo

BKFC i RIZIN najavili novo partnerstvo

BKFC će odvesti svoje borbe u Japan posle dogovora sa RIZN- om, počev od jula.

Dejvid Feldman, potvrdio je predsednik BKFC-a tu vest posle sastanka sa RIZIN-ovim Nobujuki Sakakibara. Prema tom partnerstvu, borci BKFC-a imaće priliku da se bore u Japanu. U međuvremenu, borci RIZN-a takmičiće se u golorukom zglobu. RIZIN’s Tatsuki Shinotsuka će se boriti u BKFC Fight Night: Pechanga 12 jula u Temeculi, Calif. protiv Cary Caprioa.

Tada će BKFC organizovati dve borbe na Super RIZIN 3 kartici za 28. jul. Ovo će predstaviti Tai Emery Vs. Charisa Sigala i Džon Dodson protiv još uvek odlučnog protivnika. Feldman predviđa da će imati Pun revija u Japanu do kraja godine ili 2025.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by BKFC by Triller (@bareknucklefc)

Reakcija

„Danas ćemo objaviti zvanično partnerstvo sa BKFC-om i RIZIN-om za izradu revija Bare Knuckle Fighting Championship u Japanu i širom regiona jugoistočne Azije, kao i pomoći RIZIN-u sa svim drugim što im je potrebno iz celog sveta. Zaista smo super uzbuđeni zbog ovog partnerstva i partnerstva sa takvom legendom kao što je Sakakibara“, rekao je Feldman

„Zaista osećamo potencijal BKFC-a. Verujem da se ovo dešava širom sveta u borbenoj sportskoj industriji, da je sve nekako mirno i da svi navijači traže novi pokret. Traћe novu akciju. Tačno ono što se dešava u Japanu. Oиigledno je da rade Power Slap i sve te stvari poиinju da uzleжu, ali ista stvar ovde u Japanu, mnogo ljudi ћeli nove stvari. Žele više uzbuđenja.

„Verujemo da BKFC ima sve što je potrebno da isporuči to novo uzbuđenje ovde. Japanski navijači, sviđa im se, i još mnogo toga verujemo da su David i njegov tim izuzetno profesionalni i verujemo da znaju šta rade. Samo nam je bilo logično da budemo partneri sa njima“, rekao je Sakakibara

Društveni mediji

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.