Kris Kiborg potpisala sporazum o borbi protiv Larise Pačeko

Kris Kiborg potpisala sporazum o borbi protiv Larise Pačeko

Cris Cyborg, Šampionka u ženskoj perjanici Belator, potpisala je sporazum o borbi Larisa Pačeko.

Kiborgova poslednja MMA borba je bila pobeda Mačka Zingano u Belatoru 300. Od tada se borila da dobije borbu. Kiborg i Pačeko su bili veoma kritični prema PFL-u zbog toga što nisu imali datum posle preuzimanja Belatora. Međutim, predsednik PFL-a Don Dejvis zadirkivao letnju čestitku u Saudijskoj Arabiji, koja bi bila naslovljena Frensis Nganu Vs. Renan Ferreira.

Na toj istoj kartici, Kiborg protiv Pačeka bi bio ko-glavni događaj. Dejvis je očekivao da će datum biti od jula do septembra. Iako je Kiborgova potvrdila svoj dogovor, ona nije saopštila datum ili karticu. Da bi ostala aktivna, ona boksovaće 15 juna u Londonu protiv Arija Vajld. Njena poslednja bokserska borba je bila pobeda protiv Kelsi Vikstrum u januaru. Borba u Pačeku će se održati posle.

„Upravo sam potpisao sporazum za moju sledeću borbu (protiv Pačeka)… Ne mogu da kažem datum, ali kažem vam da sam upravo potpisao sporazum“, rekao je Kiborg

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.