Nejt Dijaz se pojavio na bini na koncertu Zeka Brajana u Los Anđelesu

Nejt Dijaz se pojavio na bini na koncertu Zeka Brajana u Los Anđelesu

Nejt Dijaz primećen je ranije ove nedelje u Los Anđelesu na koncertu kantri umetnika Zeka Brajana, a čak je na kratko skočio i na binu.

Brajan je poznat po tome što je pred kraj svojih setova doveo poznate ličnosti na scenu, ali ovo je svakako prvi put da je neko čuo da je pozvao profesionalnog borca u kavezu.

Na snimku postavljenom na X, Dijaz se vidi kako hoda po bini među muzičarima, snima spot i napumpava publiku. Ovo drugo je nešto po čemu je Dijaz prilično poznat.

Sledeći u borbi za Dijaza biće bokserski meč sa bivšim UFC BMF protivnikom za titulu Horheom Masvidalom. U prvom takmičarskom susretu parova, 2019. godine, akcija je zaustavljena krajem treće runde (od 5), zbog čega su navijači želeli još.

Sada će navijači dobiti ono što su tražili, samo u malo modifikovanom obliku. Uprkos rivalstvu između Masvidala i Dijaza koje datira skoro pet godina unazad, čini se da intenzitet i borbena spremnost obojice i dalje gore.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.