Navijači reagovali posle Mekgregorove posete lekarima

Navijači reagovali posle Mekgregorove posete lekarima

Conor McGregor je dodao nagađanja o tome da li je njegova borba sa Majkl Čendler će nastaviti nakon što bude snimljen u lekarskoj kancelariji.

Mekgregor protiv Čendlera je postavljen za 29. jun na UFC 303. Ozloglašeni gleda da se povrati od svog UFC 264 poraza do Dastin Poirier 2021. godine, gde je slomio nogu. Njegov povratak je pao dobro sa navijačima pošto je UFC postavio novi rekord za živu kapiju, premašivši 20 miliona dolara. Prvi McGregor-Chandler preser je postavljeno za 3. jun.

Ali UFC ga je otkazao do daljnjeg. Mekgregor je odgovorio rekavši da postoje ‘prepreke’ koje sprečavaju da se to desi, dok Ariel Helwani predložio je UFC-u da ugasi ‘osećaje’ zbog zamene. Helwani jeste očekivao da će se borba desiti, ali tišina od Dejna Vajt zabrinuo je obožavaoce.

Mekgregor je sada dodao glasine. Na sledećoj slici se Vidi Mekgregor kako se smeši kod lekara. Nejasno je da li Mekgregor troluje navijače od kada je nasmejan ili mu je sve jasno zbog brige oko povrede. U svakom slučaju, navijači su pričali.

Reakcija

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma)

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.