Odložene ponude Canelo vs. Scull Purse

Odložene ponude Canelo vs. Scull Purse

Torbica se nadmeće za Canelo Alvarez’s Odbrana titule u IBF Super Srednjoj kategoriji od njegove obavezne Vilijam Skul odloženo je za 13.

Ponude za torbicu prvobitno su bile namenjene za 6. Alvarez odbranio svoju neprikosnovenu titulu u Super Srednjoj kategoriji, pobedio Jaime Munguia jednoglasnom odlukom u svojoj poslednjoj borbi. Suočava se sa sve većim pritiskom da se bori David Benavidez. Alvarez je tražio 200 miliona dolara za borbu, što se čini nerealnim. Svađa sa Scullom će biti Teљko da proda pošto je Ne a Veliki Ime.

Ali ako Canelo želi velike tašne, možda će morati da se suoči sa Scull dok održava njegov neprikosnoveni status u životu. To će biti od vitalnog značaja za obezbeđivanje borbi sa Benavidezom i Terens Kroford, koji bi bio zainteresovan samo da se bori za sve pojaseve. Ali suočavajući se sa Skali, Canelo će morati da prihvati manju tašnu. Den Rafael nedavno Potvrdio Canelo je bio na odmoru u Italiji, bez odluke da li da se iseli. Alternativa je da se Skali ponudi novac na stranu u korist velike borbe protiv Benavideza ili Kroforda.

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.