Amir Khan se vraća, proziva KSI i Jake Paula

Amir Khan se vraća, proziva KSI i Jake Paula

Amir Kan mogao da izađe iz penzije nakon što je dozivao KSI I Džejk Pol.

Bokser je odgovorio posle Džejk Pol sugerisao je da će Kan boksovati sa KSI sledećim. Kanova poslednja borba je bila poraz 2022. Kell Brook. Kan je potom pao na testu za Ostarin, pošto je dobio dvogodišnju zabranu. Zabrana je istekla u aprilu, što je omogućilo Kanu da boksuje. Tridesetsedmogodišnjak bi sada mogao da se pojavi na „Neprilagođenima“. Kan nije potvrdio Polove komentare ali je zadirkivao neke vesti, rekavši da se vraća.

„KSI vs Amir Khan I f**k sa. Dobra zabava“, Džejk Pol

„Ubićeš čelo ako to shvatiš ozbiljno. Onda možemo da ga vodimo u februaru i poprskaću te kao Preskota,“ Džejk Pol

„Pošalji kontakt ili se vrati u Dizni b**h“, Amir Kan
„Ako umre, umreće. Onda f**k @jakepaul gore“, Amir Kan

Kan nije impresioniran Polom u boksu. Otkako je pobedio bivše UFC borce, Pol je pažnju usmerio na profi boksere. Izgubio je podeljenu odluku da Tomi Fjuri, potegao je pitanje da li bi mogao da pobedi profi boksere. Odbio se pobedama protiv profi boksera Andre August I Ryan Bourland. Iako Pol planira da postane svetski šampion, on nije izazvao Kana.

„Džejk Pol, malo mi išlo na živce. Mislim da način na koji se ponaša onako kako se ponaša i da je pun sebe i misli da može da se bori. Boksuje tek godinu dana, tako da da, voleo bih da se borim sa njim. Imao je mnogo sreжe, malo je teћi od mene. Ali nemam ništa protiv da nabacim kilograme samo da bih ga prebio,“ Kan navedeno

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.