Stiven A. Smit upozorio Mekgregora protiv borbe protiv Makačeva

Stiven A. Smit upozorio Mekgregora protiv borbe protiv Makačeva

Stiven. A. Smit je upozorio Conor McGregor od borbe Islam Makhačev.

McGregor se vraća protiv Majkl Čendler na UFC 303 29. Ovo mu je prva borba od poraza Dastin Poirier na UFC 264 2021, gde je slomio nogu. Tri poraza od njegove poslednje četiri UFC borbe su ukazivala da Mekgregor više nije isti borac.

Jedan od tih poraza je bio protiv Khabib Nurmagomedov na UFC 229 u 2018. Khabib je obezbedio pobedu nakon što je predao Mekgregora u drugoj rundi. Makhačev je imao Khabiba u svom kampu za obuku i u svom uglu za Dastin Poirier borba na UFC 302. Makhačev je u prošlom kolu predao Poirier kako bi zadržao svoju UFC titulu u lakoj kategoriji. S obzirom na Khabibove i Islamske sličnosti, Smit je upozorio Mekgregora da preuzme tu borbu.

„Bio sam u Vegasu na borbi Konor Mekgregor-Kabib Nurmagomedov. To je bio jedan od najveжih dogaрaja kojima sam prisustvovao u ћivotu, bio je nestvalan. Ali ono što smo naučili u toj borbi je da Konor Mekgregor nema šta da radi u Oktagonu protiv hvataljku, što je Makhačev. Ovaj brat ovde je nešto posebno i neće pokušati da napadne Konora Mekgregora“, Stiven A. Smit Rekao

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.