Saudijci žele da se Bivol bori protiv Benavideza i Opetaije posle Beterbijeva

Saudijci žele da se Bivol bori protiv Benavideza i Opetaije posle Beterbijeva

Saudijci žele Dmitrij Bivol da se borim David Benavidez I Jai Opetaia ako prođe Artur Beterbijev.

Bivol boksuje Beterbijeva 12. Beterbijev se povukao sa prvobitnog datuma 1. Bivol je zaustavio svog protivnika za zamenu, Malik Zinad, u šestoj rundi. Ako Bivol pobedi Beterbijeva, Saudijci ћele da naprave razne druge borbe.

Benavidez je jedno od tih imena. Meksičko čudovište će se boriti Oleksandr Gvozdyk 15 juna za WBC privremenu titulu u lakoj kategoriji. Ako pobedi, to ga čini obaveznim za Beterbijeva ili Bivola. Benavidez i Bivol su sparingovali jedan drugog i ranije, a Benvaidez je izašao na vrh.

„Sparingovao sam sa Bivolom u Čerčil boksu. I mnogi ljudi su to videli. I znaju šta se tamo desilo. Možete pitati svedoke,“ Benavidez navedeno

U međuvremenu, mogla bi da se dogodi i svađa sa Opetaijom. Opetia beat Mairis Briedis da obezbedi prazan IBF pojas. Bivol je rekao da će preći u kruzer kategoriju ako osvoji sve pojaseve sa 175 godina.

„Želim da završim posao na času težine. Onda možemo da se borimo,“ Bivol navedeno

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.