Canelo još uvek razmišlja da li da napusti IBF pojas

Canelo još uvek razmišlja da li da napusti IBF pojas

Canelo Alvarez Je nije odlučeno da li da napusti svoj IBF Super Pojas srednje kategorije.

Canelo je nareрeno da. Lice Vilijam Skul, njegov IBF obavezan. Ponude za torbice su određene za 6. Canelo je pobedio Jaime Munguia ispitivan jer je izbegavao David Benavidez. Canelo traži 200 miliona dolara za tu borbu. Malo je verovatno da će Saudijci uložiti sredstva, jer favorizuju Canela da boksuje Terens Kroford.

Za borbu sa Skali će biti potrebno mnogo rada da bi se prodala. Ali ako Canelo napusti, viљe neжe biti neprikosnoven. Borbe Kroforda i Benavideza takođe mogu nestati jer je glavna prodajna tačka neprikosnovena. Canelo bi onda imao manje prednosti. Mogao bi da boksuje Skali, ali da odmah posle toga ima sastanak sa Benavidezom ili Krofordom.

Postoji i mogućnost boksa Edgar Berlanga u septembru. Berlanga je Canelov WBA obavezan. Borba bi mogla da se odigra na Dan nezavisnosti Meksika. Berlangaova portorikanska fanbaza mogla bi da pomogne u prodaji borbe, zajedno sa Canelovim meksičkim navijačima na Dan nezavisnosti Meksika. Karta bi verovatno ščezla protiv UFC-a, zbog što bi bilo kritično da Canelo ima pravog plesnog partnera. Međutim, odluka još uvek nije doneta.

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.