Mekgregor odgovara nakon što je njegov čendler preser odložen

Mekgregor odgovara nakon što je njegov čendler preser odložen

Conor McGregor je odgovorio nakon što je njegov novinar sa Majkl Čendler je odloženo.

Konferencija za novinare bila je zakazana za 3. jun u 3Areni u Dablinu u podne ET. Bio je spreman za njihov UFC 303 okršaj 29. juna iz T-Mobile Arene u Las Vegasu. Mekgregor se vraća posle poraza od Dastin Poirier na UFC 264 u 2021. Tri poraza u poslednje četiri UFC borbe pokrenula su pitanja oko njegove forme.

Međutim, karte za preser su rasprodate za samo devet minuta. Živa kapija je takođe napravila novi UFC rekord, premašivši 20 miliona dolara. Te cifre su ukazivale da je Mekgregor veжi crteћ nego ikada. Međutim, UFC je razočarao MMA navijače kada su objavili da je preser isključen.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

Post koji deli UFC (@ufc)

Razlozi nisu dati, niti je određen novi datum. To je izazvalo zabrinutost da Mekgregor možda neće ući u borbu. UFC borac je nedavno Zamiљljao zabavljajući se u svom pabu Black Forge sa još oko mesec dana do borbe, sugerišući da to ne shvata ozbiljno. Mekgregor je odagnao te brige rekavši da su postojale ‘prepreke’ van njegove kontrole što je sprečilo novinara.

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.