Beterbijev protiv Bivola postavljen za 12. oktobar

Beterbijev protiv Bivola postavljen za 12. oktobar

Artur Beterbijev će se sada suočiti Dmitrij Bivol za Neprikosnoveno prvenstvo u lakoj kategoriji 12.

Borba je bila namenjena 1. Međutim, Beterbijev se izvukao sa povredom kolena. Beterbiev, IBF, WBC i WBO šampion, poraženi Kalum Smit u januaru. U međuvremenu, Bivol je došao do pobede u šestom kolu Malik Zinad. Zinad je uskočio za Beterbijeva, ali Libijac nije imao odgovor na Održivi napad Bivola.

Borba će se održati 12. Beterbijev je 39-godišnjak i na repu karijere. Bivol je mnogo mlaрi sa 33 godine. Dok Beterbiev ima stopu ko stopu od 100 procenata uz 20 pobeda, povreda kolena čini Bivola blagim favoritom. Prateći njegov Pobediti nad Zinadom, Bivol je bio spreman za Beterbijeva.

„Imao sam dovoljno vremena u svom trening kampu da promenim taktiku sparing partnera. Osećam se odlično, i biću spreman za 12. oktobar, pa ćemo videti. Ne znam љta on misli. Moћda je sada zauzet i gleda ili ne. Nije važno,“ Bivol Rekao

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.