Zang nokautirao Vajldera u petom

Zang nokautirao Vajldera u petom

Zhilei Zhang Prestao Deontay Wilder u petoj rundi sa dominantnim prikazom.

Uvodna runda je počela uslovno rečeno. Vajlder je dugo držao stvari svojim udarcem, a Žang je pokušao da zatvori razdaljinu. Bilo je veoma malo akcije, s tim što su oba borca osećala jedan drugog napolju. Zang je ubrzao tempo u drugom, gurajući Vajldera na konopce. Kinezi su prizemljili levu udicu, desni krst, još jednu levu udicu, drugu desnu. Vajlder je sišao sa konopca ka centru ringa, ali je ponovo bio zaostao.

Vajlder se oslanjao na svoj udarac, ali amerikanac je reagovao umesto da inicira napade. Još jedna leva kuka povezana za Zang u dominantnoj rundi. Vajlder je bio na konopcima u trećem, kada je Bronzani bombarder sleteo skraćeno desnom rukom. Zang je odgovorio levom u telo i jednom na spratu. Zang je bio sređen, sa stvarima koje izgledaju zlokobno za Vajldera.

Vajlder je uzvratio u petoj, prizemljivši brojne desne ruke. Ali kako se otvarao, bio je kažnjen. Vajlder je bacio desnu ruku, ali mu je Žang uzvratio svojom. ‘Veliki prasak’ je sleteo sa druge desne strane, љaljuжi Vajldera na platno. Iako je Vajlder pobedio prebrojavanje, sudija je prekinuo borbu u petom.

Pobeda je bila savršen odgovor za Zanga posle poraza od Džozef Parker. U međuvremenu, još jedan poraz za Vajldera postavlja pitanje da li će se povući. Pobeda je takođe značila Frenk Voren pobediti sve Kod Edija Herna borci na turniru 5 vs. 5.

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.