Džejk Pol protiv Majka Tajsona odložen

Džejk Pol protiv Majka Tajsona odložen

Majk Tajson povukao se iz svoje borbe 20 jula sa Džejk Pol prateći rasplamsavanje čira.

Vest je usledila nakon što je Tajson pretrpeo turbulencije na letu 26 maja od Majami za Los Anđeles. Let je kasnio oko dva sata, jer se svedok prisetio da je Tajson primao medicinski tretman. Tajsonov tim je otkrio da boluje od čira, zbog čega je možda postao muke i Vrtoglavicu. Tajson je u početku uveravao navijače da je u dobrom stanju.

Međutim, to se sada promenilo. Tysonu je savetovano da preduzme nešto »minimalni lagani trening tokom narednih nedelja.“ Novi datum borbe biće potvrđen 7.

Reakcija

„Očigledno, poražavajuće vesti. Slomljeno mi je srce. Ja sam bez reči, rasporen. Radili smo tako naporno ovde, svi u ovom kampu. Ћao mi je svih koji su ukljuиeni u ovaj dogaрaj, ceo donji иas. Ovo je bila prilika istrgnuta od svih nas. Pre svega cenim Majkovo zdravlje. Volim tog momka i imam toliko poštovanja prema njemu. Želim da Majk bude zdrav.

„Kaže da će me i dalje nokautirati, a ja sam sebi kupio malo vremena, tako da Majk i dalje priča s*ks. Majk, ako još uvek želiš da uradiš ovo kao što si rekao iza zatvorenih vrata iza kulisa, hvala ti. Samo ti treba malo vremena, tako da sam spreman kad god si ti. Ovo je prevelika prilika. Mislim da će ova borba promeniti svet“, Džejk Pol Rekao

„Moje telo je u boljoj ukupnoj formi nego što je bilo od devedesetih godina prošlog veka i uskoro ću se vratiti svom punom rasporedu treninga. Cenim svačije strpljenje i jedva čekam da održim nezaboravnu predstavu kasnije ove godine“, Tajson navedeno

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.