Tim Bredli kaže da je Fjuri ‘oštećena roba’ posle američkog gubitka

Tim Bredli kaže da je Fjuri 'oštećena roba' posle američkog gubitka

Tim Bredli je opisao Tajson Fjuri kao ‘oštećena roba’ uoči Oleksandr Usyk revanš 21.

Fjuri je pretrpeo prvi poraz kada je Usyk postao neprikosnoveni šampion u teškoj kategoriji putem podeljene odluke. Ocene nisu ispriиale celu priиu o borbi. Pored srednjih rundi, Usyk je kontrolisao velike delove borbe. Ukrajinac nije imao sreće što nije dobio prekid devetog kola.

Nakon što je udario Fjurija levom rukom, ciganski kralj se odbijao od konopaca prateći Brojne kombinacije Usyka. Sudija je izabrao da Fjuriju da osam tačaka, umesto da zaustavi borbu. U stvari, љteta je uиinjena. U svom post-ring intervjuu, Fjuri je svima poželeo srećnu Novu godinu. Pošto je tek maj bio, uzet je kao znak potresa mozga na osnovu toga koliko je kazni Fjuri uzeo.

„Takođe bih rekao da je Tajson Fjuri oštećena roba. Neжu da laћem. Oљtetio je robu. Ne sviрa mu se na bradi. Samo kažem da je njegov otpor udarcima drastično izbledeo. „Brate, rano je dobio udarac levom rukom u (Usyk) borbi o kojem niko nije hteo da priča, a dobio je i isečen.

„Video sam da mu se oči malo kotrljaju u glavi. Zujao mu je taj hitac. Dakle, ako će hteti da stoji tamo i trguje i istupi (u revanšu), mislim da će imati uspeha protiv Usyka. Ali šta se dešava kada šalteri dođu iz Usyka?“ Bredli Rekao

Fjuri je verovatno imao svoj najbolji trening kamp. Trenirao je još od Frensis Nganu Borba. Međutim, njegove prethodne borbe pokazale su da je ranjiv. Nganu ga je ispustio u trećem kolu, dok je trilogija Vajlder takođe nanela određenu štetu. Fjuri je morao da siрe sa platna u prvoj i treжoj borbi Vajldera. Dok će Fjuri imati koristi od revanša poraza od Usjka, Bredli je smatrao da će Ukrajinac sledeći put mnogo lakše pobediti.

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.