Mejveder kaže da je Šakur veštiji od Tenka Dejvisa

Mejveder kaže da je Šakur veštiji od Tenka Dejvisa

Flojd Mejveder je izabrao Shakur Stevenson kao najkvalifikovaniji borac sa 135 ispred Gervonta Dejvis.

Dejvis se priprema da odbrani svoj WBA pojas u lakoj kategoriji protiv Frenk Martin 15. juna. Tenk nije boksovao od zaustavljanja Rajan Garsija prošle godine. Posle svađe, Dejvis i Mejveder su se zagrlili, pokazujući da imaju dobar odnos. Od tada, stvari su se pokvarile. Dejvis je tvrdio da je Mejveder zarobljen u Dubaiju nakon što je dugujeo novac.

Mejveder je odgovorio ismevajući Dejvisove snimke plesa, istovremeno deleći Šakurov video u kojem ga proziva. Dejvis je pojasnio zavadu, navodeći da bi to moglo da proistekne iz njegovog nedavnog ugovora 6-7 PBC, koji je bio više od Mejvederovog ugovora vrednog 200 miliona dolara 2013. Tenk je tvrdio da bi moglo da dođe do tenzija pošto zarađuje više od onoga što je Mejveder uradio u njegovim godinama. Mejveder je imao više da kaže pošto je smatrao da Dejvis ima više snage ali manje veština od Šakura.

„Najveći udarač sa 135 godina verovatno će biti Gervonta Dejvis, ali najveštiji borac sa 135 godina biće ruke dole Šakur Stivenson“, Mejveder Rekao

Mejvederovi komentari mogu da inžinjere tuču između Dejvisa i Stivensona. Stivensonu je ostala još jedna borba sa Top Rankom, dok se bori Artem Harutyunyan 6. jula. Mejveder je prethodno rekao da će biti otvoren za saradnju sa Šakurom. Ako to može da se uradi, onda će navijači možda videti Dejvisa protiv Stivensona.

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.