Security Separate Makhachev And Poirier During Their Face Off

Security Separate Makhachev And Poirier During Their Face Off

Islam Makhačev I Dastin Poirier bili razdvojeni od strane obezbeđenja tokom sučeja uoči njihove UFC 302 borbe u subotu.

Makhačev napravio treću odbranu njegove UFC titule u lakoj kategoriji. Dve pobede su završene Aleksandar Volkanovski ispratio osvajanje titule protiv Čarls Oliveira na UFC 280 u 2022. Makhačev je angažovao pomoć Khabib Nurmagomedov, koji je bio u svom trening kamp i pojaviće se u njegovom uglu.

Dastin traži svoj prvi svet titulu, pošto nije imao manjak protiv Khabiba i Oliveire u tim laganim naletima. Dijamant je nagovestio da bi ovo mogla biti njegova poslednja borba. On je pripremio specijalnu pesmu za štrajk, priznajući da neće dobiti previše drugih snimaka za titulu. Tokom sučeja islam i Poiri su morali da budu razdvojeni obezbeđenjem nakon razmene rata rečima.

U glavnoj podršci, Šon Strikland Lica Paulo Kosta. Strikland je izgubio UFC titulu u srednjoj kategoriji Dricus Du Plessis putem podeljene odluke u njegovom poslednjem meču. Dok Dejna Vajt Osećao da je Strikland učinio dovoljno za pobedu, Strikland nikada nije dobio revanš.

Kosta je izgubio u poslednjoj borbi za. Robert Whittaker na UFC 298, udarac posle poraza Luk Rokhold na UFC 278. Kosta je tvrdio da je Strikland odbio tuču zbog nedostatka novca. Strikland je potom optužio Kostu da nije potpisao ugovor. Pobednik bi mogao da juri borbu sa Du Plesisom.

Preser

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.