Tim Tszyu se povlači iz borbe Vergila Ortiza

Tim Tszyu se povlači iz borbe Vergila Ortiza

Tim Tszyu povukao se iz borbe 3 avgusta sa Vergil Ortiz Junior.

Doktori su isključili Tszyua nakon što se nije oporavio od svog reza, koji je zadobio u svom gubitku odluke Sebastian Fundora 30. marta. Tszyu se slučajno povezao na Fundorinom laktu, što je rezultiralo Veliki ošišan preko njegove kose. Krvarenje se nastavilo tokom borbe, ometajući mu vid.

Dok je Tszyu trebao pozvao da se borba zaustavi, nastavio je dok je gubio WBO juniorski pojas srednje kategorije. Preokret za 3. On se takođe suočavao sa nokaut umetnikom u Ortizu, koji je neporažen sa rekordom 21-0. Sve njegove obustave su bile nokautom. Tszyu ima vremena da se oporavi i razmotri svoje sledeжe opcije.

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.