Vajlder bi mogao u penziju ako izgubi od Žanga

Vajlder bi mogao u penziju ako izgubi od Žanga

Deontay Wilder može da se povuče ako doživi poraz protiv Zhilei Zhang.

Vajldeov poslednji meč je bio poraz od Džozef Parker. Bronzani bombarder je kritikovan zato što nije pustio ruke. Nedostajala mu je desna ruka i ubod. Dozvolio je Parkeru da zatvori razdaljinu, prizemlji svoje šuteve i izađe iz dometa. Parker je odabrao protivnika, pobedivši u širokoj jednoglasnoj odluci.

Vajldeov trener, Malik Skot, sugerisao je da je instinkt ubice njegovog borca možda nestao zbog njegove upotrebe ajahuaske. Poraz je bio katastrofalan jer je Vajlder propustio Entoni Džošua Borba. Potpisan je sporazum o dve borbe. Džošua je pretukao Oto Volin. Ostalo je samo da Vajlder pobedi Parkera, što se nikada nije desilo.

Zang je opasan jugozapad. Pre poraza od Parkera, Zang je prestao Džo Džojs u borbama iza leđa. Džojs je viđena kao najbolja brada u diviziji. Sa 41 godinom, Džang takođe ima svoje težnje da obezbedi najveće borbe. Vajlder zna da mu je karijera u vezi.

„Imao sam uspešnu karijeru i ovo je do ili umri trenutak za mene. Mislim da divizija teške kategorije nije uzbudljiva bez Deontaja Vajldera u njemu, ali u subotu uveče ćemo videti. Hoću li pobediti? Hoću li uspeti? Ko zna? Ali subota uveče je pravi odgovor i videćemo. Ovo bi mogao da bude kraj karijere, ovo bi mogao da bude poslednji oproštaj Deontaja Vajldera ako izgubim. Ako pobedim, naravno, idem na veće i bolje stvari“, Vajlder Rekao

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.