McGregor Vs. Chandler Presser rasprodat za 9 minuta

McGregor Vs. Chandler Presser rasprodat za 9 minuta

Ulaznice za prvu konferenciju za štampu između Conor McGregor I Majkl Čendler Rasprodato u roku od 9 minuta.

Dvojica boraca suočavaju se na UFC 303 29. Konferencija za novinare biće održana 3. juna u 3Areni u Dablinu. Prošlo je više od tri godine od Mekgregorovog poslednjeg UFC pojavljivanja 2021. godine. Izgubio je od Dastin Poirier na UFC 264, odnevši svoj rekord na tri poraza iz svog Poslednji иetiri UFC bouta.

Mekgregor je takođe pretrpeo slomljenu nogu. Čendlerova poslednja borba je takođe bila poraz od Poiriera na UFC 281 2022. Živa kapija za Mekgregor-Čendlera je već prešla 20 miliona dolara, što je UFC rekord. Karte za novinare su rasprodate. Presing će se održati u podne ET/9 a.m. PT. Dok su ulaznice za ovaj događaj bile besplatne, ljubitelji MMA morali su da ih kupe od Tiketmastera zbog prevelike potražnje. To pokazuje da je Mekgregor i dalje popularan kao i uvek.

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.