Džejk Pol i WBO otvaraju teretanu u Portoriku

Džejk Pol i WBO otvaraju teretanu u Portoriku

Džejk Pol pomogao WBO da otvori teretanu u Utuadu, Portoriko.

Francisco Valcárcel, Esq. (WBO Chairman) i njihov WBO Kids Drug Free program će raditi sa Bokserskim siledžijama. Pol je postavio Bokserske nasilnike, koji će videti otvorenu teretanu u Portoriku. To će uključivati objekte za obuku i opremu.

Pol je napravio nekoliko prodora u boks. On je dozvolio borcima da obezbede veće plate za suočavanje sa njim. Tomi Fjuri zaradio 6 miliona dolara jer je pobedio Pola, što je bilo više od svih njegovih bokserskih zarada zajedno. To je takođe učinjeno bez suočavanja sa nekim ko je viđen kao profi bokser.

Problematično dete je takođe uzdiglo druge borce pod svoj barjak. On je bio instrumental u Amanda Serano Uspeh. Njena svađa sa Kejti Tejlor bila je rasprodata 2022. u Medison Skver Gardenu. Iako je Serano izgubio putem podeljene odluke, ona će se boriti na najvećoj sceni na Pol protiv. Majk Tajson Karticu. Polovi prodori u boks osvajaju mu ogromne pohvale.

„Želimo da napravimo odličnu kartu u Utuadu u ovom neverovatnom objektu. Savez koji smo napravili sa Džejkom Polom će nastaviti da uliva plod jer imamo spisak teretana. Nadgledaćemo već nameštene teretane tako da ostanu čiste. Teretana je najbolje mesto gde mlada osoba može da bude. Ovde učite da budete učtivi, učtivi, ponizni i disciplinovani. Gradonačelnik Horhe Perez je posvećen ovoj teretani i to je važno“, rekao je Valčarcel

„Svi imamo nasilje unutra. Pokušavamo da organizujemo to nasilje da ga obrazujemo, da izvučemo mlade ljude iz upotrebe tog nasilja u bandama, da ubijamo i da ga koristimo za druge pozitivne stvari; da ih edukuje, da stavi rukavice, da ga disciplinuje, i da mlada osoba to može da iskoristi u korist sebe, svoje porodice, svog naroda i Portorika. Ovo je izuzetan rad koji će uneti mnogo plodova. Svaki dečak ili devojka koji dodirne ovu teretanu je seme,“Gospodin Luis Batista Salas, Esq (osnivač WBO)

„Želimo da damo prostor mladim ljudima i ljudima iz oblasti gde mogu da se razvijaju kao pojedinci i sportisti. Dok otvaramo ovakve prostore za mlade, stičemo ih sa ulice, sa novim prijateljstvima, disciplinom učenja i boljim kvalitetom života. Imamo nekoliko inicijativa sa WBO. Cilj je da nastavimo da gradimo širom zemlje“, Francisko Korea (Bokserski nasilnici)

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.