Mekgregor kaže da Makhačev ima infekciju stafom

Mekgregor kaže da Makhačev ima infekciju stafom

Conor McGregor Ispitivali Islam Makhačev higijena u bizarnom napadu na društvenim mrežama.

Makhačev će se suočiti Dastin Poirier na UFC 302 1. On će po treći put braniti svoju UFC titulu u lakoj kategoriji. Njegove dve pobede su završene Aleksandar Volkanovski učini ga velikim favoritom. Poirier ima tri poraza u borbama za titulu. Porazi za Khabib Nurmagomedov I Čarls Oliveira sprečio ga da osvoji titulu u lakoj kategoriji.

Dastin je takođe bio zaustavljen Justin Gaethje, koji je postao BMF šampion. Poirier se suočava sa teškim zadatkom jer je Islam trenirao sa Kabibom. Nurmagomedov će takođe biti u islamskom uglu zbog borbe. Dok je Poirier nokautiran Benoa St Denis U njegovoj prethodnoj borbi, ovo mu je najveжi test. Mekgregor nije ljubitelj Makačeva, koji je izrazio nameru da se suoči sa Mekgregorom.

„(Dastin Poirier) završio Konor dva puta, brate, svi mogu da završe Konora 10 puta. Zašto da ne? Ljudi moraju da budu glupi da bi rekli ne. Naravno da жu se boriti sa njim. Boriću se sledećeg oktobra ili novembra, (ili) mogu da se borim avgusta ili septembra sa Mekgregorom,“ IslamRekao

Međutim, Irac je imao mnogo toga da kaže o Makačevoj higijeni. On je pomenuo moguću infekciju stafa na Makačevoj levoj cevanici.

„Staf ponovo. Ovaj in***d, međutim, živi sa Stafom. Ovaj tim je inficiran, ne pravite greљke. Scruff b***s. U šta god da se ti udubaš, pretpostavljam. On još uvek podriva Dastina u 1,“McGregor navedeno

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.