Dejna Vajt: Sandhagen protiv Nurmagomedova za UFC Abu Dabi, Nik Dijaz se takođe vraća

Dejna Vajt: Sandhagen protiv Nurmagomedova za UFC Abu Dabi, Nik Dijaz se takođe vraća

Dejna Vajt je najavio glavni događaj za UFC Abu Dabi, sa bantamweight okršajem između privremenog šampiona Cory Sandhagen I Umar Nurmagomedov.

Čestitka će se održati 3. avgusta iz Etihad arene. Sandhagen je dobio svoje poslednje tri UFC borbe od poraza od Petr Yan na UFC 267 u 2021. Njegova poslednja borba je bila pobeda Rob Font. NurmagomedOv je neporažen u UFC-u. Njegova poslednja borba je bila pobeda protiv Bekzat Almakhan u martu.

Ali najveće iznenađenje čestitke bio je povratak za Nik Dijaz. Diaz će se boriti Visente Luque u okršaju u velter kategoriji od pet rundi. Dijaz se nije borio od poraza od Robbie Lawler na UFC 266 u 2021. Drugde Toni Ferguson preuzima Michael Chiesa. U međuvremenu, Deiveson Figueiredo Lica Marlon Vera. Da zaokružim stvari, Mekenzi Dern Borbe Loopy Godinez.

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.