Poirier isključio četvrtu Mekgregorovu borbu

Poirier isključio četvrtu Mekgregorovu borbu

Dastin Poirier je isključio četvrtu borbu sa Conor McGregor.

Poirier vodi glavom 2:1. Mekgregor je obezbedio pobedu u prvoj borbi 2014. nokautom na UFC 178 u okršaju u perjau. Revanš se dogodio 2021. u lakoj kategoriji, pošto je Poirier pobedio KO na UFC 257 2021. Revanš se dogodio iste godine, pošto je Poirier pobedio pošto je Mekgregor slomio nogu.

Treća borba je bila kontroverzna, a Mekgregor je rekao: „Ovo nije gotovo“ Takođe je tvrdio da je Poirierova žena bila u njegovim DM-ima u pokušaju da uđe Amerikancu u glavu. Pošto Mekgregor nema pojas, Poirier nije zainteresovan da vodi stvari nazad.

„Mislim da je taj brod otplovio. Sve što želim je UFC šampionat u lakoj kategoriji… Uopšte ne osećam potrebu da se ponovo borim sa njim. Ne treba mi ta (loša) energija u životu“, Poirier navedeno

Dastin ima šansu za titulu protiv UFC šampiona u lakoj kategoriji Islam Makhačev. Poirier je govorio o potencijalnom penzionisanju posle ove borbe. Mnogo toga će zavisiti od toga kako će rezultat proći. Pobeda će možda biti dovoljna da se povuče nakon što propusti titulu u lakoj kategoriji da Čarls Oliveira I Khabib Nurmagomedov. Poirier će se podržati posle impresivne pobede Benoa St Denis na UFC 299.

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.