Usyk se žali na prstenasto platno; Da li su to umne igre sa Furijem?

Usyk se žali na prstenasto platno; Da li su to umne igre sa Furijem?

Oleksandr Usyk se žalio na prstenaste platno zbog njegove borbe sa Tajson Fjuri.

Neprikosnoveno prvenstvo u teškoj kategoriji dešava se u subotu. Ali Usykov tim je pokrenuo ozbiljno pitanje oko otirača prstena. Skaj Sports je otkrio da je pitanje sa šavovima koji drže prsten na okupu. Isto platno je korišćeno kada je Usyk tukao Entoni Džošua 2021. u Saudijskoj Arabiji.

Filip Hrgović I Zhilei Zhang borio se na toj karti, okliznuvši se dok su oba boksera razgovarala sa sudijom. Fjuri se takođe žalio na prsten kada je boksovao Wladimir Kličko 2015. Tvrdio je da je prostirka ‘previše mekana’. Postojala je sugestija da su to umne igre pošto se Fjuri možda povukao. Sveobuhvatno je pobedio Klička da bi šokirao svet. Pošto usyk radi nešto slično, prsten će morati da se pregleda. Ali, da li su to umne igre iz tima Usyk?

„Stvarno sam zaintrigirana, bila sam u tom ringu sinoć pre nego što je neko ušao unutra i ništa nije primetio. Naravno kao i svaki bokser, bio sam u ringu i malo boksovao u senci i nisam ništa primetio. Stvarno sam zaintrigirana o čemu se radi. Mogu li to biti igre uma? Moguжe, ali sumnjam. Mi smo ovde na neutralnoj teritoriji, nema prednosti ni za Tajsona ni za Usyka“, rekao je Frejzer Klark

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.