Strickland Lashes Out At Costa Over Unsigned Contract

Strickland Lashes Out At Costa Over Unsigned Contract

Šon Strikland je udario na Paulo Kosta posle sugestija da njegov protivnik nije potpisao svoj deo ugovora.

Izveštaji ukazuju da je okršaj u srednjoj kategoriji dogovoren za 1. Islam Makhačev Vs. Dastin Poirier Karticu. Strickland namerava da se povrati od gubitka. Dricus Du Plessis u podeljenoj odluci na UFC 297. Tim porazom okončana je njegova UFC titula u srednjoj kategoriji posle osvajanja pojasa od Izrael Adesanya na UFC 293 prošle godine. Dejna Vajt Osetio da je Strikland pobedio, ali Amerikanac nikada nije dobio revanš.

Tada je izabran Kosta. Izgubio je poslednju borbu protiv Robert Whittaker na UFC 298, udarac posle batina Luk Rokhold na UFC 278. Kosta je hteo da se bori. Khamzat Chimaev na UFC 294, ali se izvukao sa infekcijom lakta, sa Kamaru Usman uskakanje.

Kosta je prvo rekao da je Strikland odbacio borbu. Šon je želeo više novca, rekavši da dobija manje od 200.000 dolara za borbu i manje od 200.000 dolara za pobedu. Mada je Strikland potvrdio da postoji verbalni sporazum, čini se da Kosta još uvek treba da potpiše.

„Prokletstvo, Kosta. Иuo sam da tek treba da potpiљete taj ugovor. Znaš šta, čoveče. Nisam verovao u to. Nisam mislio da ćeš reagovati kao kukavica. Mislio sam da ćeš biti muško, da se sagneš. Umesto toga, ponašaš se kao da imaš jajnike. Otiљao sam na Gugl. Uradio sam prave stvari, dao ti korist od sumnje. Otišao sam na Gugl i primetio nešto, čoveče. Nakon što ste se borili protiv Izi (Izraelska Adesanya), otišli ste niz brdo. Otišao si na taj jebeni kralj duboki kraj, čoveče. Ne znam љta se desilo u tom malom mozgu graљka koji imaљ.

„Da li treba da naрemo nekoga sa kim жeљ priиati, иoveиe? Da li treba da sednemo i da ti priиamo o svojim jebenim kraljevim oseжanjem? Mislim da je terapija za slabe ljude. Da ti kažem nešto, batice. Ti si slab f**king иovek. Ako ne možeš da se sagneš i učiniš da se ovo desi, naći ćemo nekoga sa kim ćeš pričati. Nemoj da me razočaraš. Nemoj da razočaraš navijače. Dozvoli mi da te nateram da krvariš,“ Strickland navedeno

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.