Kličko poručio Usyku da gađa Furijev rez

Kličko poručio Usyku da gađa Furijev rez

Oleksandr Usyk rečeno mu je da cilja Tyson Fury’s presekli svoju borbu 18.

To je prema Wladimir Kličko. Fjuri protiv Usjka održava se u subotu na Neprikosnovenom prvenstvu u teškoj kategoriji. Fjuri je pokazao slabost u patnji od posekotina. Pretrpeo je ogromnu posekotinu protiv Oto Volin u 2018. Krv je mnogo lila.

Borba je kontroverzno dozvoljena da se nastavi, a Fjuri je dobio jednoglasnu odluku. Fjuri protiv Usjka je bio postavljen za 17. februar, da bi se Fjuri povukao posle posekotine u sparingu preko desnog oka. Furijev kamp ne brine zbog posekotine, ali ako Usyk sleti u tu oblast, mogao bi da se otvori. Međutim, Fjuri se uzdiže do najveće prilike.

Pobedio je Klička 2015. jednoglasnom odlukom da postane Ujedinjeni šampion u teškoj kategoriji. Kličko nije uspeo da provali Fjurija, pošto je u 12 rundi bio van okvira. Iako kličkov savet može da pomogne, on je na kraju izgubio od Fjurija. Usyk жe imati posekotinu na umu, ali ne moћe da priuљti da se osloni samo na to ako ћeli da izaрe kao pobednik.

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.