Ufc-ovi Mišel Pereira spasao pse u poplavama u Brazilu

Ufc-ovi Mišel Pereira spasao pse u poplavama u Brazilu

UFC-ove Mišel Pereira spasao brojne pse tokom poplave u Rio Grande do Sul u Brazilu.

Brazilac je dolazio do pobede protiv Ihor Potieria na UFC 301 u Rio de Žaneiru, Brazil. Zaustavio je protivnika u prvom kolu KO. Pobeda je produžila njegov UFC rekord na 11-2. To ga je odvelo korak bliže suočavanju sa UFC šampionom srednje kategorije Dricus Du Plessis.

Pobeda je kratko živela zbog poplava na jugu Brazila, Rio Grande do Sul. Veći deo infrastrukture je uništen, što je dovelo do mnogih evakuacija i pokušaja spasavanja. Poplave bi mogle da se nastave naredne dve nedelje. Nekoliko pasa je bilo u opasnosti, što je rezultiralo time da je Pereira preduzme akciju.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by ESPN MMA (@espnmma)

Pereirin sledeća borba je protiv Roman Dolidze 8. juna na Jared Cannonier Vs. Nasourdine Imavov Karticu. Od prelaska iz velter kategorije u srednju kategoriju, ima sniženje od 3:0. On je takođe u nizu od osam pobeda, pobeđuje Michal Oleksiejczuk I Andre Petroski pre Potierije. Dok je fokus na tome da postane šampion, njegov rad van Oktagona takođe se hvali.

Reakcija

Ufc-ovi Mišel Pereira spasao pse u poplavama u BraziluUfc-ovi Mišel Pereira spasao pse u poplavama u Brazilu

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.