Ilia Topuria Teases A Fight In Spain – ‘I Have A Date’

Ilia Topuria Teases A Fight In Spain – 'I Have A Date'

Ilia Topuria, UFC šampion u perjač, kaže da ima datum borbe za UFC Španiju.

Topurija sledeća borba hoće da bude prva odbrana njegovog pojasa, protiv koje je pobedio Aleksandar Volkanovski na UFC 298. Nokautirao je Australijanca u drugoj rundi, što mu je dalo poraz u prvom prekidu u težini. Takođe je okončana Volkova četvorogodišnja vladavina šampiona.

Postoji nekoliko mogućih imena za njegovu sledeću borbu. Šampion bi mogao da vodi stvari sa Volkanovskim. Volk je zaslužio šansu da osvoji pojas nazad, s obzirom na to da je jedan od najaktivnijih boraca u UFC-u. Takođe se priča o svađi sa Maks Holovej. Holovej je postao BMF šampion, pobedio je Justin Gaethje na UFC 300.

Holovej je okončao borbu prekidom kada je ostalo sekund. Topurija je gledao tu borbu uživo, kako ga je Holovej prozvao. Topuria je rekao da ga zanima samo Borba kad bi mogli da se bore za BMF pojas. Brajan Ortega je drugo ime. Dok je Ortega poražen Yair Rodriguez u svom prethodnom bout, ima samo dve pobede od prethodne četiri UFC borbe. Sada, Topurija je blizu da bude najavljena.

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.