Horhe Masvidal nastavlja da bocka Konora Mekgregora zbog budućeg meča

Horhe Masvidal nastavlja da bocka Konora Mekgregora zbog budućeg meča

Horhe „Gamebred“ Masvidal nije novo ime na dugoj listi boraca zainteresovanih da se otimaju sa Konorom Mekgregorom, ali u poslednje vreme sve češće pominje ime Irca.

Prošle nedelje, Masvidal je u intervjuu na Vlad TV-u otkrio svoju stranu priče vezanu za Zašto se svađa sa Mekgregorom nikada nije dogodila dok su se borili pod istim barjakom. Tokom intervjua, rodom iz Majamija je nagovestio da Mekgregor nije voljan da rezerviše borbu sa njim pošto bi bio težak meč i preveliki rizik za brend superzvezde.

Sada je Masvidal ispratio ono što većina gleda kao očigledan ubod sa intrigantnim setom Instagram komentara.

Ovaj dodatni pogodak mekgregora verovatno ukazuje na to da je Masvidal ozbiljan u nameri da zakaћe buduжi meи sa Mekgregorom. Najveće pitanje je, ako bismo mogli da ga vidimo kako se vraća u UFC, ili bi to moglo da rezultira time da Mekgregor još jednom traži priliku van Oktagona.

Prošle nedelje, Masvidal je zauzeo suptilniji pristup svom Mekgregorovom pozivu, ali je od tada postao agresivniji. Bez obzira na to, ni jedan ni drugi nisu pokrenuli odgovor Irca, jasno je da ima neposrednije stvari na umu svojim mečom 29. juna protiv Majkla Čendlera koji se brzo približava.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.