Mejveder spreman za izložbu u avgustu

Izložba Mejveder protiv Ortiza postavljena za avgust

Flojd Mejveder mlađi. će se navodno boriti 24. avgusta u Meksiku na izložbi.

Viktor Ortiz je ime prvobitno bilo povezano. Njihova borba 2011. završila se kontroverznim okolnostima. Ortiz je imao Mejvedera na zadnjoj nozi, samo da bi ga udario glavom. Sudija je razdvojio oba borca kada je Ortiz dobio upozorenje. Ali kada su dodirnuli rukavice, Mejveder je iskoristio Ortizov nedostatak koncentracije. Prizemljio je desnu udicu i pravo levo da zaustavi Ortiza u иetiri runde. Ortiz nije uspeo da se zaštiti i platio je cenu. Borba je izazvala masovnu kontroverzu, a Leri Merčant i Mejveder razmenjivali su reči tokom post-borbene štampe.

Trgovac: „Voleo bih da sam 50 godina mlađi i da te šutnem da si se*s.“

Mejveder: „Nikad me ne treseš pošteno. Dozvoliću ti da pričaš sa Viktorom Ortizom, u redu? Ja sam proљao. Mogu da stave nekog drugog ovde da mi da intervju. HBO mora da te otpusti. Ne znaљ s**** o boksu. Ti nisi s***.“

Iako je to možda bio slučaj, Ortiz se neće suočiti sa Mejvederom. Ortiz će biti glavna atrakcija događaja, uz nagoveštaje da će se Mejveder revanšisati Džon Goti III. Njihova prva izložba prošle godine završena je u meleu. Borba je zaustavljena nakon što su oba borca koristila uvredljiv jezik. Nakon toga, Goti je počeo da se ljulja u Mejvederu, što je rezultiralo tučom.

„Izvori bliski informacijama obavestili su nas da će se legenda Kuće slavnih Flojd Mejveder vratiti u ring na egzibicioni revanš sa Džonom Gotijem III. Iako zvanični datum i mesto održavanja tek treba da budu finalizovani, rečeno nam je da će se događaj verovatno održati u Meksiku krajem leta, provizorno zakazan za 24. navedeno

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.