Jake Gyllenhaal To Star In Road House 2

Jake Gyllenhaal To Star In Road House 2

Jake Gyllenhaal nastaviće svoju ulogu ‘Elwood Dalton’ u Road House 2.

Prvi film, u kome glumi Conor McGregor, objavljen je 21. marta preko Amazon Prime Video- a. Gyllenhaal-in lik, Elwood Dalton, je izbacivač u kućici na Floridi Kiz. Mekgregor je glumio zlikovca filma, Noksa. Film je oborio Amazonove striming rekorde sa 50 miliona gledalaca na globalnom nivou u prve dve nedelje. Sada je dostigao 80 miliona širom sveta.

„Revolucionarni, uspešan debi Road House-a svedoči o napornom radu i posvećenosti celog filmskog tima Road House-a i filmske postave koju predvodi fenomenalni Džejk Džilenhol. Svet apsolutno voli ovu zabavnu, akcionu vožnju usidrenu nastupima Džejka, Konora Mekgregora, Danijele Melčior, Darena Barneta, Bilija Magnusena, Džesike Vilijams, Lukasa Gejdža, Artura Kastra, Džej Džej Parda i ostatka naše zvezdane postave“, Dženifer Salke, glava Amazon MGM Studija

Mekgregor nije reagovao na ovu vest, ostavljajući sumnju da li će se pojaviti. Dobio je rejv kritike za svoj nastup. Džilenhol je pohvalio Mekgregora zbog poniznosti na setu i spremnosti da uči. Notorious je priznao da je odbio nekoliko filmskih uloga pre nego što je preuzeo ovu.

On je u početku bio otvoren za rad u više filmova, samo da bi odustao od tih komentara. Međutim, Mekgregor je postavio rekord za najplaćeniji glumac na svom debiju od pet miliona dolara. Ako je pravi trenutak i novac, Mekgregor bi mogao ponovo da reaguje.

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.