Dejv Feldman iz BKFC-a hvali Mekgregorov „Fenomenalan poslovni akumen“

Dejv Feldman iz BKFC-a hvali Mekgregorov "Fenomenalan poslovni akumen"

Dejvid Feldman Pohvalio Conor McGregor pošto će njih dvojica raditi zajedno posle odluke Irca da kupi udeo u BKFC- u.

Mekgregor je kupio udeo, što ga čini vlasnikom zajedno sa većinskim deoničarem, Trilerom. Mekgregor je potvrdio vest tokom BKFC KnuckleMania 4 kartice 27. McGregor je oduvek bio zainteresovan za BKFC, pošto se suočio sa Majk Peri na BKFC 41 u 2023. Njegovi napici, Proper Twelve i Falsifikovani irski Stout, takođe su ranije bili sponzori događaja.

Mekgregorov uticaj je porastao izvan UFC-a. Od njegovog gubitka i povrede protiv Dastin Poirier 2021. godine na UFC 264, postojale su brige da se borac nikada neće vratiti. Njegov povratak za UFC 303 potvrđen je 29 juna protiv Majkl Čendler. UFC je već saopštio da je živa kapija preko 20 miliona dolara, a ostalo je još više od mesec dana do borbe. Taj UFC rekord pokazuje da je Mekgregorov brend veliki kao i uvek. Feldman se nadao da će Mekgregorov uticaj poći na BKFC.

„Trenutno mnogo ljudi baca novac u borbeni sportski pejzaž, (ali) do novca nije najteže doći. Dobija pravo partnerstvo. Nismo želeli samo novčano partnerstvo sa Konorom Mekgregorom jer to nema smisla. Želimo inpute, želimo njegovu ličnost, želimo da je digne u vazduh i uradi stvari koje radi. Ima sjajne ideje. Ima fenomenalan poslovni akumen.

„Videli, momak je izgradio mnogo stvari oko svoje karijere i onoga što je uradio, tako da ne želimo da ćuti. Želimo da napravimo što više buke. Ima mnogo stvari u sponzorstvima, TV poslovima, i različitim vrstama investicija i različitim mestima za borbu, i mislim da sve te stvari, Conor McGregor pruža veliku ruku. Samo njegovo ime i kako priča o sportu i koliko mu se sviđa i gde misli da će ovaj sport otići, to je samo veliki plus za nas“, Rekao je Feldman Rekao

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.