Trejsi Kortez se priprema za povratak oktagona

Trejsi Kortez se priprema za povratak oktagona

Trejsi Kortez će se 20.

Kortez je neporažena kroz 5 uzastopnih nastupa sa organizacijom, i dok Maverik ima uočeniji rekord, našla je uspeh u poslednja dva naleta.

Vest je objavljena početkom nedelje objavom na Maveriиe ovoj Instagram stranici.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by Miranda „Fear The“ MAVERICK 🦅 (@fearthemaverick)

Noć borbe 20 jula
Las Vegas, Apex
Maverick vs Cortez

Spremite se za tutnjavu!

@fearthemaverick putem Instagrama

Sa prilikom da ostvari pobedu nad Kortezom, koji je trenutno rangiran #11 u diviziji od 125 funti, Maverik ima potencijal da napravi značajan skok na stajalište. Isto tako, Kortez takođe ima mnogo toga da dobije, jer bi vrlo lako mogla da gleda skok u top 10 ako uspe da ostvari pobedu ovog leta.

Pre vremena koje je vodila sa UFC-om, Kortez se pre svega borila u Invicta FC. Ali, posle uspešnog pojavljivanja na Seriji Pretendenta Dejne Vajt 2019. godine napravila je skok ka vodećoj promociji. Od tada je sastavila impresivan niz pobeda, i postala miljenica navijača u tom procesu.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.