Dana White Open To Competitors Crossing Over To WWE, Specifically The UFC’s Knockout King

Dana White Open To Competitors Crossing Over To WWE, Specifically The UFC’s Knockout King

U pomalo iznenađujućoj izjavi, izvršni direktor kompanije Dejna Vajt izrazio je da se ne protivi tome da angažovani UFC borci skoče u SRZ, posebno uključujući i glavnog pobednika Derika Luisa u protekloj suboti.

U još jednom istaknutom finišu, Luis je zaustavio Rodriga Nascimenta u trećoj rundi njihovog glavnog takmičenja sa gadnom desnicom. Ovo dolazi kao solidna pobeda „Crne zveri“, pošto je u novembru pretrpela poraz od Jailtona Almeide.

U danima pre borbe, Luis je pomenuo da je trenutno u razgovorima sa Svetskom trgovinskom sRZ o mogućem pojavljivanju. A posle utakmice ove subote, odgovorio je na neka pitanja u vezi sa tim šta se može očekivati.

„Ne bih stao ovde u UFC-u, ali bih voleo da se švrljam u SRZ“, rekao je Luis na konferenciji za novinare posle borbe za UFC Sent Luis. „Verovatno će biti — sećate se Zlatne prašine? Verovatno tako nešto. Dokle god mogu da ofarbam lice da ljudi ne bi stvarno znali da sam to ja, biću ho freak tamo i biću malo bezosećena sa tim.“

Srećom, čini se da je Dejna Vajt veoma otvoren za ideju UFC boraca, iskorišćavajući prilike sa profesionalnom promocijom. Tipično govoreći, Vajt je bio otporan na svoje sportiste koji se bore van Oktagona dok je bio pod ugovorom, a očigledan izuzetak bio je Konor Mekgregor, pošto je UFC učestvovao u promociji svog bokserskog meča sa Flojdom Mejvederom.

„Neki od boraca koji se bore ovde oduvek su sanjali o utakmici SRZ ili šta god da je u pitanju. Nemam problem sa tim. Nisam imao problem sa tim kada je (bivši generalni direktor SRZ) Vins (McMahon) bio f****** sa mnom bez razloga. I sada kada to više nije slučaj, ja bih, očigledno, apsolutno to uradio.“

Da stvar bude još interesantnija, Vajt je posebno upitan o Deriku Luisu koji se pojavio u SRZ, na šta je delovao izuzetno spremno da olakša, izražavajući zahvalnost kralju nokaut faze teške kategorije.

„Uradio bih sve za Derika Luisa; Zaista mi se mnogo sviđa Derik Luis“, rekao je Vajt.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.