Okršaj Rajana Garsije i Džordža Kambososa na društvenim mrežama

Okršaj Rajana Garsije i Džordža Kambososa na društvenim mrežama

Rajan Garsija I Džordž Kambosos mlađi. razmenili verbale na društvenim mrežama posle gubitka Australijanca od Vasilije Lomačenko.

Kambosos je pretrpeo jednostrani poraz, pa je dva puta ispao na putu ka TKO u 11. Poraz je značio da je Lomačenko postao IBF šampion u lakoj kategoriji, što je sprečilo Kambososa da pred domaćim navijačima bude dvostruki svetski šampion. Jasna razlika na času bila je u emisiji, s tim što Garsija ništa nije zadržavao na lošem učinku Australijanca.

Rajan je takođe dao lične komentare o tome da je bio sa Kambososovom ženom, što Australijanac nije ljubazno prihvatio. Kambosos je odgovorio misleći na Garsijova dva neuspela VADA testa za Ostarine nakon što je završio Devin Haney. Garsija bi mogao da se suoči sa zabranom, a rezultat će postati bez takmičenja. To je rezultiralo ratom reči.

Garsija: „(Kambosos) je. (Ja bih) KO ti za manje od pet rundi.“

Kambosos: „Osvojila više pojaseva nego što ćeš ikada pobediti, princezo, čistim putem. Varajući psu, radije bih izašao na štit protiv najboljih i izgubio kao muškarac nego varao sa prednostima i uvećanjima kao ti. Hajde onda da se posuиimo na ulici, f**k prsten!! Koristite sve igle koje želite“, naveo je Kambosos

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.