Bob Arum najavio tri imena za Lominu sledeću borbu

Bob Arum najavio tri imena za Lominu sledeću borbu

Bob Arum je prikazao tri imena za Vasilije Lomačenkov sledeća borba.

Ukrajinac je osvojio upražnjenu IBF titulu u lakoj kategoriji posle pobede nad TKO u 11 rundi Džordž Kambosos mlađi. Ukrajinac je upitan u svojim komentarima posle borbe o Gervonta Dejvis proziva ga na društvenim mrežama. Tenk je rekao da je Loma sledeći, pod uslovom da pobedi Frenk Martin 15. juna. To postavlja ujedinjenje s obzirom da Tenk ima WBA pojas. Lomačenko je obećao da će uzeti malo vremena pre nego što odluči šta dalje.

Arum je pomenuo tri moguća imena koja idu napred, od kojih je jedno dejvis. Druga dvojica su Emanuel Navarrete I Shakur Stevenson. Borba sa Navaretom bi mogla imati smisla. Meksičke borbe Demantuje Berinchyka 18 maja za prazan pojas. Borba sa Šakurom postavlja ujedinjenje pošto Stivenson ima WBC pojas. Stivensonu je ostala još jedna borba sa Top Rankom. Borba sa Lomom bi mogla da mu bude ponuđena da produži ugovor.

„Ideja ovde u sportu je da osvojimo pojaseve, da osvojimo sva četiri pojasa. Tako da možete da uzmete inventar. Tenk Dejvis se bori sa Frenkom Martinom, i to je dobra borba, i videćemo ko će pobediti u toj borbi. Navarete se bori sledeće subote u San Dijegu, koji će biti na ESPN-u za (WBO) šampionat u lakoj kategoriji. On (Navarrete) je bio šampion od 130 kg, a sada ide do 135. Dakle, on je moguжnost. Šakur Stivenson se bori u julu u Njuarku, braneći svoj WBC. Dakle, on je moguжnost. Verovatno ima i drugih,“ Arum navedeno

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.