Holandija protiv Oleksiejczuka dodata u Makhačev protiv Poirier kartice

Holandija protiv Oleksiejczuka dodata u Makhačev protiv Poirier kartice

Kevin Holand boriće se Michal Oleksiejczuk u okršaju srednje kategorije na UFC 302 na Islam Makhačev Vs. Dastin Poirier Karticu.

Holand je vodio kampanju sa 185 funti tokom većeg deo svoje karijere. Međutim, on je odlučio da se preseli u velter kategoriju 2022. Od tada je imao osam borbi sa rekordom 4-4. Njegova poslednja borba je bila jednoglasna odluka Majkl Pejdž na UFC 299. Prelazak u srednju kategoriju je rizik.

Oleksiejczuk je možda na gubitku zbog Mišel Pereira na UFC 299. Međutim, on je verodostojno ime. Prestao je Chidi Njokuani u borbi pre. Naslovna strana događaja takođe ima dosta toga da ponudi. Makhačev Prestao Aleksandar Volkanovski na UFC 294 u svojoj poslednjoj borbi.

Australijanac se umešao za manje od dve nedelje nakon što je Čarls Oliveira povukao se zbog posekotina iznad oka, što je zahtevalo ušivanje, posle povrede u sparingu. To je bila druga pobeda Islama nad Australijancem. Poirier se vratio iz gubitka u Justin Gaethje na UFC 291 prošle godine, propustio je šansu da postane BMF šampion, zaustavljajući se Benoa Saint-Denis na UFC 299. Holandija i Oleksiejczuk znaju da moraju da isporuče na najvećoj sceni.

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.