John Fury dobio posekotinu glave u okršaju sa Usykovim timom

John Fury dobio posekotinu glave u okršaju sa Usykovim timom

Džon Fjuri ostao je sa posekotinom na glavi nakon što je glavom iskasanio člana Oleksandr Usyk’s Tim.

Oba tabora stigla su u Saudijsku Arabiju na Neprikosnoveno prvenstvo u teškoj kategoriji 18. Pobednik postaje prvi neprikosnoveni šampion od 1999. Lenoks Luis Pobedio Ivander Holyfield. S obzirom da su obe strane spremne za nedelju borbe, tenzije su eskalirale.

Gorenavedeni klip prikazuje oba tabora kako uzvikuju Usyk i Tyson Fury’s Ime. Džon Fjuri prilazi članu Usykovog tima i pokretima da ga udari glavom, ali on se pogoršava sa izlivanjem krvi. To je bio rez koji podseća na onaj koji je njegov sin Tajson zadobio u sparingu, zbog čega je datum 17. Tajson će se nadati da će izbeći posekotine, za razliku od svog oca, u noći borbe.

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.