Mekgregor protiv Čendler kapije već preko 20 miliona dolara

Mekgregor protiv Čendler kapije već preko 20 miliona dolara

Conor McGregor Vs. Majkl Čendler već je proizveo 20 miliona dolara plus živu kapiju.

To je prema Dejna Vajt. Mekgregor se suočava sa Čendlerom na UFC 303 29. juna u Las Vegasu. McGregor nije bio u Oktagonu od poraza od Dastin Poirier na UFC 264 2021. nakon što je slomio nogu. To je bio treći poraz Mekgregora u poslednja četiri UFC meča. To postavlja mnoga pitanja oko toga da li je on isti borac.

Ovo je pojačalo hipe. Na osnovu Mekgregorove prethodne kapije, najnovije vesti ne bi trebalo da budu iznenađenje. Mekgregorova UFC 205 pobeda nad Edi Alvarez u 2016. godini imala je živu kapiju od 17,7 miliona dolara. Godinu dana kasnije, McGregor se borio sa Khabib Nurmagomedov proizveo kapiju od 17.188.895 dolara. Borba Čendlera će to pomračiti.

„Već je preko 20 miliona dolara“, rekao je Vajt

Whiteovi komentari su u suprotnosti sa Stiven Espinoza reči prošle godine. Tokom svog boravka u Showtime-u, rugao se UFC-e živim kapijama. Osvrnuo se na to kako Gervonta Dejvis Vs. Rajan Garsija, Erol Spens junior. Vs. Terens Kroford I Canelo Alvarez Vs. Jermell Charlo sve je proizvedeno preko kapija od 20 miliona dolara. Pošto UFC to nije uradio, cifre su bile proklete.

„Ovaj događaj u subotu uveče stvoriće kapiju od preko 20 miliona dolara. To je redak podvig u borbenim sportovima. Ovo će biti treći put u poslednjih šest meseci da smo uradili kapiju od 20 miliona dolara. Da to stavimo u perspektivu, UFC nikada nije uradio kapiju od 20 miliona dolara u celoj svojoj istoriji. Radili smo to tri puta od aprila,“ Espinoza Otkrio

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.