Amazing Race Australia Adds UFC Heavyweight Tai Tuivasa To The Cast

Amazing Race Australia Adds UFC Heavyweight Tai Tuivasa To The Cast

Početkom nedelje najavljena je glumačka ekipa sezone Neverovatna trka Australija 2024: Celebrity Edition, a #10 rangirani UFC teškaš Tai Tuivasa je naveden da se pojavi u seriji.

„Bam Bam“ je poslednji put uzvratio u martu kada je pretrpeo poraz u prvom kolu od Marsina Tajbure. Uprkos tome što se našao na gubitničkom nizu od 4 borbe, Tuivasa i dalje uvek privlači publiku kada se bori, jer su njegovi uzbudljivi antikviteti generisali značajnu bazu navijača.

Svet će videti da li je on jednako uzbudljiv lik pod drugačijim okolnostima, kada se udruћi sa svojim bratom Loganom u popularnom rijaliti TV programu.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by The Amazing Race Australia (@amazingraceau)

S obzirom na prirodu televizijske serije, sumnja se da će biti izloženo tipično ponašanje Tuivase, takvo pivo iz cipele dok slavi pobedu nokautom. Međutim, verovatno je da bi njegovo učešće u predstavi moglo da dođe sa prilično solidno ugrađenom publikom.

Trenutno ne postoji datum premijere za sezonu, što stavlja još veći znak pitanja kada bi australijski navijač mogao da se vrati takmičenju.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.